Tulaga Su'esu'ega

Maitreya Taiping Lake Forest Town Mountain Rocky Desertification Park

Maitreya Taiping Lake Forest Town Mountain Rocky Desertification Park o se poloketi o le galulue faatasi a le matou kamupani ma se paka i Kunming Maitreya i le 2020. Ua vaevaeina le paka atoa mauga papa toafa i vaega e fa: o le Taiping Lake Mountain Rocky Desertification Exhibition Hall, o le uluai faaaliga vaaia. nofoaga, nofoaga toe fa'aleleia o le si'osi'omaga, ma le va'aiga ile lumana'i.Faatasi ai ma i latou, o le ecological reconstruction area e sili ona manaia i turisi.O maupu'epu'e a'e e ufitia i ma'a, ma o le cacti ma le agave o lo'o totoina i va o ma'a, ma fausia ai se laufanua ofoofogia ma uiga ese.
Rocky Desertification Park e susulu ai ou mata.E sili atu le manaia ma le faateia, o le laufanua uiga ese e manaia, ma o le paka o le a avea ma nofoaga vevela a Maitreya.

O le ecological reconstruction area e toe faʻaleleia ai le faʻagasologa o le faʻaleleia o le siosiomaga o le Vaituloto o Taiping, faʻaitiitia le nofoaga o le toafa ma le oneone e ala i le totoina o oneone oneone, ma fausia ai se sone tulaga ese ma le matagofie o fesoʻotaʻiga i totonu o le paka mauga toafa.

2
3

O uiga masani o le toafa papa o le leai o se vai, itiiti le palapala, ma le tele o maa.O le Vaituloto o Taiping o loʻo i totonu o le nofoaga gaʻo papa o le karst fault basin i le itu i sasaʻe o Yunnan.O le fa'aauauina pea o le fa'atupuina o eleele ga'o fa'ata'atia ua atili fa'aletonu.

O le nofoaga muamua e fa'aalia ai o lo'o fa'atumauina le fa'aeleele o le karst ma la'au mauga i le Vaituloto o Taiping e fa'ailoa ai i tagata uma le fa'amata'u fa'alenatura e mafua mai i le toafa papa.

4
5

O ai na manatu o lenei vaaiga matagofie sa avea muamua ma eleele lafulafua ma toafa papa.

O ituaiga eseese o cactus, agave ma isi la'au oneone ma la'au fa'afanua o se mea ofoofogia fa'alesiosiomaga.O le vaaiga uiga ese e taofi ai turisi e pue ata.

6

Taimi meli: Iul-05-2022